Hoe & waar?
ilana aan het boetseren met model
trots op je lijf - model 4
Een beeld dat staat te drogen voor het haar uiteindelijke kleuren krijgt
Het Beeld
veel gestelde vragen

Ik krijg erg vaak de reactie van vrouwen dat ze graag een beeld willen, maar dat ze niet willen dat iedereen weet dat zij het is. Iets wat ik goed begrijp, een beeld van jezelf is natuurlijk erg persoonlijk.

Daarom zal ik nooit vertellen dat jij model hebt gestaan, tenzij je het zelf graag wilt delen. Daarnaast verkoop ik in mijn webshop ook beelden van prachtige vrouwen. Dat jij een beeld van mij in de woonkamer hebt staan, hoeft dus helemaal niet te betekenen dat jij dit zelf bent. Het kan ook één van de vele beelden zijn van andere vrouwen die ik geboetseerd heb.

*funfact: de meeste vrouwen die een beeld kopen van een andere vrouw, kopen het beeld wat het meest op haarzelf lijkt

Ik snap je! En dit meen ik vanuit het diepste van mijn hart. Ik vind het doodeng om mijn kleren uit te trekken bij de schoonheidsspecialist of dokter. Ik durf al twee jaar niet meer in bikini te lopen, laat staan dat iemand mijn blote lijf ziet. Dus dat jij het spannend vindt, dat begrijp ik voor de volle 100%. Maar dat is ook de reden dat ik dit doe en waarom ik hoop dat jij je veilig kunt voelen bij mij.

Ik oordeel niet over jouw lijf, want ik weet hoe het voelt als anderen dat doen. Ik ben trots op je, want ik weet hoe spannend het is. Ik respecteer je, want ik snak zelf ook naar dat respect.

Alles gaat in overleg. Het allerbelangrijkste is dat jij je veilig voelt. Het delen van je naakte lichaam is niet zomaar iets. Daarom is een goede samenwerking hierin heel belangrijk. We kijken naar waar jij je op je gemak bij voelt en gaan van daaruit op zoek naar de mogelijkheden.

Het beeld wordt van klei gemaakt. Ook wel keramiek genoemd.

Ik heb een groot bord met alle kleuren waaruit je kan kiezen. Die krijg je te zien voor we met het beeld beginnen. Vervolgens heb je nog twee maanden de tijd om een kleur te kiezen. Ik kan je voorbeelden van andere beelden laten zien en zal je zeker voorlichten over welke combinaties eventueel leuk zijn.

Je kunt kiezen tussen glazuren (een soort glaslaagje) of oxides (meer natuurlijk resultaat).