Een ode aan je lijf

beeld trots op je lijf - kunstwerk vrouw uit assen trots op je lijf
vrouwen torso

"Ik vond het speciaal om te ontdekken dat hoe ilana mijn lijf zag en boetseerde, anders was dan mijn gedachten me altijd laten geloven en mijn reflectie me vaak laat zien. Ik begon zelfs complimenten te maken over lichaamseigenschappen die ik normaliter afkraak en verberg."

Katja - Model

Al jaren struggle ik met mijn lijf. Ik besloot daar iets aan te doen. Niet mijn lijf veranderen, maar het beeld wat ik in mijn hoofd heb van hoe mijn lijf er uit moet zien.

Mijn lijf lijkt in niks op wat ik in de media zie, ze heeft striae, cellulitis en pukkeltjes. Niks een haarloos lijf. En een egale huid, wat is dat?

Dit probleem wil ik graag aanpakken door te laten zien hoe echte lichamen er uit zien. Ons niet te hoeven vergelijken met een fabeltje, maar met eerlijke prachtige lijven.

kunst dikkere vrouwen - acceptatie van je lijf -accepteren - liefde voor je lijf

Wat vrouwen die je voor gingen zeggen:

"model twee, beeld wat klaar is voor trots op je lijf
Kunstwerk

Daarom wil ik jou graag helpen wat liefde aan je lijf te geven. Helpen te accepteren dat je lijf iets moois is en niet iets wat perfect hoeft te zijn. Of eigenlijk al perfect is, precies zoals het is.

Ik zie het lijf als een kunstwerk. Een persoonlijk kunstwerk waar jij in rondloopt. Het hoeft alleen nog maar in klei geboetseerd te worden. En dat is wat ik graag voor jou wil doen.

"Het moment dat ik mijn badjas uittrek is best even ongemakkelijk, maar gek genoeg is dat maar een fractie van een seconde. Daarna voel ik me gewoon op mijn gemak. Ze bekijkt me intens en vraagt me een rondje te draaien. Het voelt niet alsof ik "gekeurd" word, maar meer alsof ze gewoon heel goed wil weten hoe ik eruit zie."

Diana - Model

Torso

Een beeld van jezelf
1500,-
  • 35 tot 55 cm
  • Twee dagen boetseren
  • Een kunstwerk van je lijf
  • Kies zelf je kleur
Nu tijdelijk

"Ik vond het lastig om naar mijn eigen lijf te kijken. Ik denk altijd er kan nog wel wat vanaf. Toen mijn man mijn beeld zag, zei hij meteen: 'dit ben jij echt'. Daardoor gaf hij de bevestiging, dat het eigenlijk heel bijzonder is om een 1 op 1 stuk van je eigen lijf te hebben. Dat is uniek! Ik vind het heel bijzonder om te kijken naar het kunstwerk, zonder te denken hier kan wel wat af, want alhoewel ik dat in de spiegel wel heb, heb ik dat bij het beeld helemaal niet.

Het beeld is voor mij echt een reminder van wat ik kan, en dat ik trots op mezelf mag zijn."

Anoniem

blogs trots op je lijf

Waarom trots zijn op je lijf niet arrogant is!

Hoe & Waar

Hoe gaat het in zijn werk? Waar bevindt mijn atelier zich? en andere veel gestelde vragen.
Follow me on the Gram