Mijn missie: Het normaler maken van normale dingen

Mijn kunst gaat over mijzelf, mijn ervaringen en hoe ik de wereld zie.

Met mijn kunst wil ik graag degenen die geen stem hebben een stem geven. Laten zien waar je schoonheid in het imperfecte kunt vinden.

Exposities

Elke twee maanden zijn er vijf nieuwe werken van mij te zien in huis ter heide.

Ik ben aanwezig in de galerie op: 

30 juli
8 aug
19 sep
23 okt
19 nov
5 dec
24 dec

Geopend elke vrij t/m zondag van 13.00 tot 17.00

Norgervaart 10a (Drenthe)

bezoek de website

“Overgave” te zien vanaf 1 februari 2021 t/m 27 augustus 2021

Geopend werkdagen van 9.00 tot 17.00 (vrije inloop in kantoren)

Dr. Nassaulaan 5 (Assen, Drenthe)

Bezoek de website

 

Kleurrijke expositie 30 oktober 2020 t/m 28 februari 2021 in  huis ter heide.

Geopend vrij t/m zondag van 13.00 tot 17.00

Norgervaart 10a (Drenthe)

 

bezoek de website

beeld trots op je lijf
kunstwerk trots op je lijf
vrouwen torso
Kunst projecten

Van jezelf houden – voor de meeste mensen iets wat niet vanzelfsprekend is. Met mijn beelden wil ik laten zien hoe echte lijven er uit zien. Ik wil jou helpen erkenning en herkenning te vinden. En misschien vind je wel dat jouw lijf eindelijk een ode verdiend na alles wat het voor jou gedaan heeft. Met trots op je lijf kun je een beeld van jezelf laten maken, maar ook laat ik zien hoe normaal jouw lijf eigenlijk is dankzij tientallen vrouwen die mee hebben geholpen aan het project ‘your body is amazing’.  

Ondertussen ben ik flink bezig met het werken aan een serie over mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Als je mij op Instagram volgt, zul je hier regelmatig iets van bij zien komen. Deze serie is dus nog niet klaar, maar er wordt hard aan gewerkt.